Wij zijn een organisatie vol liefde. Liefde veur iedereen en in alle vormen. Ook veur jou! Al jaren zijn we de place to be voor de meest vuile festivals waar je de liefde door oe lijf voelt én proeft. Maar: altijd met respect voor alles en iedereen. De meest hete R&B, lekkerste hiphop en beste hits van vruuger vind je bij ons. We hebben jaarlijks drie fantastische edities voor je klaarstaan waar ge oe vingertjes bij aflikt. Elke editie met zijn eigen thema: Koningsdag Festival, Zomer Festival en Halloween Festival. Dus waar zien we jou?

SMÈRRIG bende voor t leven! Wanneer je de poorten van onze festivals binnentreed komt er iets onbeschrijflijks in je los. Het is vies, vuil, maar vooral ontzettend gezellig! Een stapje extra zetten? Da ken! Als lid van de SMÈRRIG familie help je ons de naam SMÈRRIG verspreiden via jouw socials, het fiske nog mooier te maken en leer je nieuwe mensen kennen. Wat krijg je ervoor terug? Je kunt zo niet alleen tickets sparen, maar ook munten, een kluisje en nog veel meer! Wil je de familie joinen? Meld je dan aan via: info@smerrig.nl

Wat je mood ook is, wij hebben je rug! 

Bij onze giga mainstage vind je de hits van vandaag en tunes van vruuger, onze nieuwe stage De Billenbende laat je A$$ trillen op de beste R&B en we voegen er iedere keer een lekkere hosting vriend aan toe waarbij je 110% kunt geven op de dansvloer.

Binnen de hekken van onze festivals is het never nooit SMÈRRIG genoeg. Voel je welkom in ons vuile festivaldorp waar je bij prachtige podia kunt dansen, sjansen of gruwelijk je kop eraf kan schroeven op de mooiste locaties van Den Bosch. We doen ons best om ervoor te zorgen dat je broekje afzakt van verbazing door onze fe-nom-enale podia. Verder is er op ons terrein op iedere hoek wat nieuws te ontdekken, kom het zelf maar eens bekijken!

En ons taaltje, da is zoals geen ander! Brabants is de mooiste en meest vieze taal van ons landje en die spreken wij natuurlijk vloeiend. Sommige mensen van boven dE rivieren snappen da nie, maar boeien. Want, waarom normaal doen als het ook SMÈRRIG kan?!

Wij willen dat jij je welkom voelt, altijd. Ja gij ja! Geen gekkigheid. Wij bieden een plek waar iedereen kan zijn wie hij/zij/hen is zónder gekloot. Anders zwaait er wa! Dus: heb elkaar lief, geniet en ervaar.

n blijf op dn hoogte