Zomer – Frenna

Al lang op ’t lijske van SMÈRRIG, maar hij komt deze zomer naar SMÈRRIG! We worden gruwelijk hitsig bij het idee van al die hits op ons tropisch paradijske op 27 juli!

Zomer – Kevin

Deze man kreeg in één dag 9 tunes in de top 50. Hit na hit komt uit zijn vingers. Slowflow komt naar ons zomerse vakantieoord 27 juli.

Zomer – CHO

Hij verkoopt de Afas uit met gemak en hij vinkt de ene na de andere monsterhit af. Je kent ‘Niet Genoeg ft. Idaly’, ‘Intern’, ‘Swim Deep’ of ‘Ik Mis je’ 100%. We kunnen nie wachten tot hij Crush laat ontploffen deze zomer!

Zomer – Freddy Moreira

Hij is sexy, energiek en een échte ladiesman. Een van de meest geboekte Nederlandse artiesten zal zoals altijd een explosieve show droppen bij SMÈRRIG deze zomer!

Zomer – Caza

Caza weet hoe hij je a$$ van z’n POSITIE af moet laten trillen. Goed nieuws, deze parel staat deze zomer in Den Bosch met; Positie, slide, domino, woozy of misschien wel allemaal!

Zomer – Irwan

Deze man kan dingen met een DJ set die je eigenlijk nie eens wil weten. Als een kunstenaar mixt hij het aan elkaar alsof ie de daad verricht! Wat er uit deze man z’n vingers komt houd je niet voor mogelijk!

Zomer – SMÈRRIG Diskjochies

Een opzwepende jukebox van het SMÈRRIG-genre en een sauzige mix van deze twee jochieszorgen ervoor dat de meest sexy tracks je in hoog tempo om je oren vliegen. Zodra de eerstetracks zijn gestart beginnen je stoutste dromen.. Schuren, flirten, zingen, flikflooien en blozende wangen zijn veel voorkomende bijwerkingen, dus viezigheid en gekkigheid gegaran-deerd!

Zomer – Whiplash

Dit vrouwelijke duo gaat way back en dat voel je als ze samen op het podium staan. Hun liefde voor muziek en dans smelt samen in de act WHIPLASH. En geloof ons, deze liefde spat met een lading energie van het podium af. Binnen een jaar na het beginnen met draaien stonden deze meiden al […]

n blijf op dn hoogte