Zomer – Frenna

Al lang op ’t lijske van SMÈRRIG, maar hij komt deze zomer naar SMÈRRIG! We worden gruwelijk hitsig bij het idee van al die hits op ons tropisch paradijske op 27 juli!

Zomer – Kevin

Deze man kreeg in één dag 9 tunes in de top 50. Hit na hit komt uit zijn vingers. Slowflow komt naar ons zomerse vakantieoord 27 juli.

Zomer – CHO

Hij verkoopt de Afas uit met gemak en hij vinkt de ene na de andere monsterhit af. Je kent ‘Niet Genoeg ft. Idaly’, ‘Intern’, ‘Swim Deep’ of ‘Ik Mis je’ 100%. We kunnen nie wachten tot hij Crush laat ontploffen deze zomer!

Zomer – Freddy Moreira

Hij is sexy, energiek en een échte ladiesman. Een van de meest geboekte Nederlandse artiesten zal zoals altijd een explosieve show droppen bij SMÈRRIG deze zomer!

Zomer – Caza

Caza weet hoe hij je a$$ van z’n POSITIE af moet laten trillen. Goed nieuws, deze parel staat deze zomer in Den Bosch met; Positie, slide, domino, woozy of misschien wel allemaal!

Zomer – Irwan

Deze man kan dingen met een DJ set die je eigenlijk nie eens wil weten. Als een kunstenaar mixt hij het aan elkaar alsof ie de daad verricht! Wat er uit deze man z’n vingers komt houd je niet voor mogelijk!

Koningsdag – Tabitha

De meest gestreamde vrouwelijke artiest van Nederland komt naar Den Bosch tijdens Koningsdag! Haar gouwe keeltje heeft haar een plekske in Beste Zangers bezorgd. Geen wonder da ze oe oren komt verwennen op 27 april.

Koningsdag – Darryl

Eeyeeyo! Terug van weg geweest, deze legende staat tijdens Koningsdag bij ons met zijn comeback show  De hits Met mij zijn en T Maakt Niet Uit gade helemaal uit oe panty! Wat wil je doen? Dansjes doen bij Darryl ofcourse!

Koningsdag – Afro Bros

We zijn blij dat onze Grammy genomineerde gekrulde vrienden weer op het podium staan! Ben jij 18 plus? Hoop t wel, want dan is het tijd om te komen bukken voor t vaderland!

Koningsdag – Idaly

Van deze zanger, rapper, producer (you name it) krijgde niet genoeg, want hij is echt Amazin. Hit na hit met Wine Slow, No Go Zone staan op zijn naam. Iedereen die langer dan 5 minuten naar zijn muziek luistert wordt smoorverliefd op deze man.

Koningsdag – Bokoesam

Hij laat je Investeren in de liefde. Onze Bokoeyoncé laat de billen trillen op trap, reggae en dancehall: het maokt em allemaal nie uit. Hij brengt de zon naar Koningsdag met zijn Nederlandstalige dancehall stijl: nie missen!

Koningsdag – NUMIDIA

Numidia is te horen op de hit Meli Meli van Ali B en Ronnie Flex en heeft ook al een platencontract bij Trifecta binnengesleept. De talentvolle zangeres werd bekend met haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Ondertussen heeft Numidia niet stil gezeten en is ze ook te […]

Koningsdag – Jayh Jawson

Hit na hit na hit na hit. Jayh Jawson had dit als laatste verwacht als je dit tegen hem had gezegd aan het begin van zijn carrière. De geboren Amsterdammer kwam via de kerk al op jonge leeftijd in aanraking met muziek, waar hij piano en basgitaar leer de spelen. Hij begint te zingen in […]

Koningsdag – Gio

Giovanni Jap-Ngie, beter bekend als ‘Gio’, ziet op 7 februari 1986 het levenslicht in Utrecht. Gio is een Nederlandse R&B-zanger van Javaanse afkomst. De nu 21-jarige zanger was al een entertainer toen hij nog maar net kon lopen. Dat het hem met de paplepel is ingegoten, blijkt uit het feit dat Gio afkomstig is uit […]

Koningsdag – Reanny

Reanny is een vrouwelijke artiest afkomstig uit Amsterdam Zuid-Oost. Ze is rebels, sexy en direct. Reanny staat voor woman empowerment. Ze wil met haar bijdrage aan de muziekindustrie meer vrouwen bij elkaar brengen. Op dit moment is Reanny gefocust om een fanbase op te bouwen. Haar debuut ep A Goddess, WBU? kwam in juli 2023 […]

n blijf op dn hoogte