Over ons

Smèrrig 'n vies vuil fiske

Tijdens SMÈRRIG staon de vuilste R&B, classic hiphop en guilty pleasures centraol.

Terug naor die goeie oude tijd mee af en toe ’n klein valsspeulnummertje. Van meeblèren, soppen, flikflooien en ’s goed van bil gaan staan wij niet van te kijken. Schitterend toch?!

SMÈRRIG unne heerlijk fiske waor niks te gek is, alles ken en alles mag. Vat oezelf en oe vriend(in) bij de lurven en slinger jezelf naor ons toe. We wille gullie in ons voele en rap war!

Benieuwd waar ge ons kan vinden de komende tijd? Bekijk dan nu onze agenda en tot snel! Van grote tot kleine fiskes. SMÈRRIG is er veur iedereen!

Smerrig-Zomerweekender(3)
Boekons_smerrigdiskjochies

Smèrrig diskjochies

Onze mennekes worde groter en groter, eik alleen maar stouter ook nondedju!

Glij met deze knakkers door alle tenten, schuren, kroegen en festivals om jouw favoriete 90s en 00s hiphop, R&B en guilty pleasures tracks te horen. Deze twee superhelden draaien aan het wiel alsof Doornroosje voor altijd wakker zal blijven. Spot ze overal, maar altijd met een glimlach en Jordan natuurlijk met een ontbloot torso.. Feest en hitsige dames en heren gegarandeerd. Onvoorspelbare showelementen passeren de revue gedurende de opwindende, interactieve en KEIGEZELLIGE set. Haal ze naar je toe en beleef een avond zoals je die nog nooit beleefd hebt!

In de sfeer komme?

Thuis een beetje dansen? Onderweg goed losgaan? SMÈRRIG door je aderen voelen? Dat kan! Onze eigen playlist is ok van jou! Kende gewoon aanknallen, gassen!

contact

nieuwsbrief