SMÈRRIG Zomerweekender Festival

  • 00dagen
  • 00uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

24/07/2021

Engelermeer, 's-Hertogenbosch

line-up

Broederliefde

Johnny500

DJ Chuckie

Childsplay

Dopebwoy

ADF Samski

SMÈRRIG Diskjochies

Jeffrey Heesen

10Weeks

Bonxo & Serge V

Derek Shots

Bartje Bricks

Chip Charlez

DJ Irwan

Gio

Kevanova

Moschino

SMÈRRIG Zomerweekender Festival

𝗦𝗠È𝗥𝗥𝗜𝗚 𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗪𝗘𝗘𝗞𝗘𝗡𝗗𝗘𝗥 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟 𝟮𝟬𝟮𝟭 𝗢𝗣 𝗭𝗔𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗚 𝟮𝟰 𝗘𝗡 𝗭𝗢𝗡𝗗𝗔𝗚 𝟮𝟱 𝗝𝗨𝗟𝗜
Zal het dan écht weer kunnen deze zomer? Moet haast wel toch? Wij blijven samen met jullie hopen. 𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪𝗘 𝗟𝗢𝗖𝗔𝗧𝗜𝗘: 𝗘𝗡𝗚𝗘𝗟𝗘𝗥𝗠𝗘𝗘𝗥 𝗜𝗡 𝗗𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗦𝗖𝗛! Een nieuwe locatie voor ons waar zon, water, strand en een ontiegelijk mooie bosrijke omgeving centraal staat. Precies waar jij aankomende zomer wil zijn. 𝗦𝗠È𝗥𝗥𝗜𝗚 𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗪𝗘𝗘𝗞𝗘𝗡𝗗𝗘𝗥 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟 𝟮𝟬𝟮𝟭 is de mooiste reis die je zal maken aankomende zomer dus boek je tickets op tijd. Hoe vet?!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ticketvragen

Dan kun je het best even contact opnemen met info@eventix.nl. Die zullen dan met je meekijken wat fout gaat.

Komt allemaal goed! Volg dit handige stappenplan en dan vind je de gekochte ticket(s) gemakkelijk terug in je mailbox.

https://custom.eventix.nl/search/search-tickets/

Dat mag, maar hoeft niet. Er staat altijd een QR code op de ticket die gescand kan worden. Zo zijn we een stukje bewust bezig met moeder aarde. :)

Nee, dan kun je lekker op je eigen gemak naar binnen. De ticketkoper krijgt alle tickets in een keer in de mail. Alleen nog even doorsturen dus!

Maar natuurlijk! Zo lang je geen refund hebt aangevraagd, zijn jouw tickets automatisch omgezet naar tickets voor de volgende editie.

Festival info

SMÈRRIG Zomerweekender zal dit jaar plaats vinden op 24 en 25 juli aan het Engelermeer. Een prachtige nieuwe locatie net buiten de stad Den Bosch.

Het Engelermeer ligt net buiten de stad Den Bosch en is dus goed te bereiken met de fiets en auto. Om gelijk op de juiste plek te komen, kun je het best navigeren naar:  Meerheuvelweg, ’s-Hertogenbosch.

Kom je met de auto? Vergeet dan niet een parkeerticket te kopen. Dit kan gemakkelijk via de ticketshop.

Toch liever een drankje drinken? Boek dan een retourtje voor de pendelbus. Zo kom jij zonder gedoe gemakkelijk van A naar B. De opstapplaatsen van de pendelbus volgen snel!

Tijdens SMÈRRIG Zomerweekender hanteren we de volgende openingstijden.

Zaterdag: 13:00 – 23:00

Zondag: 13:00 – 23:00

Dit jaar zullen er vier verschillende stages zijn, elk met zijn of haar eigen muzikale invulling. Hou onze kanalen in de gaten om er achter te komen welke muzikale concepten en artiesten aanwezig zullen zijn.

Yes, die zijn er! We zorgen er natuurlijk voor dat jij al je spullen veilig kan opbergen. De kluisjes kunnen gehuurd worden op het festivalterrein.

De minimale leeftijd van SMÈRRIG is 18 jaar. Je moet je kunnen legitimeren, dus vergeet geen geldig legitimatiebewijs; ID-kaart, paspoort en/of rijbewijs.

Parkeren & Pendelbus

Pendelbus
Geen zin om met SMÈRRIG de BOB te zijn? Dan hebben wij de oplossing! Voor slechts €7,50 p.p. word je vanaf ´s-Hertogenbosch Centraal Station voor de ingang van SMÈRRIG afgezet en natuurlijk weer veilig teruggebracht. Zo kun je optimaal genieten van SMÈRRIG!

Parkeerticket
Toch mee de wagen, da kan natuurlijk ok! Voor een dag, of het hele weekend? Alles is mogelijk lieverds. Navigeer met je bolide naar Meerheuvelweg, ’s-Hertogenbosch en zorg dat je jouw parkeerticket bij de hand hebt. Printen hoeft niet, denk aan onze moeder aarde. <3

contact

nieuwsbrief