SMÈRRIG Koningsdagen

  • 00dagen
  • 00uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

26/04/2022

Sportiom, 's-Hertogenbosch

line-up

SMÈRRIG Koningsdagen

🤴 𝗦𝗠𝗘̀𝗥𝗥𝗜𝗚 𝗞𝗢𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦𝗡𝗔𝗖𝗛𝗧 + 𝗗𝗔𝗚 𝗜𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟮 = 𝗦𝗠È𝗥𝗥𝗜𝗚 𝗞𝗢𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦𝗗𝗔𝗚𝗘𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟮 🤴
👑 𝗦𝗠È𝗥𝗥𝗜𝗚 𝗞𝗢𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦𝗗𝗔𝗚𝗘𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟮, 𝗧𝗪𝗘𝗘 𝗗𝗔𝗚𝗘𝗡 𝗟𝗔𝗡𝗚 𝗚𝗘𝗡𝗜𝗘𝗧𝗘𝗡! 👑 Maar, SMÈRRIG zou SMÈRRIG niet zijn als er niet alles aan gedaan zou worden om de pijn en het gemis flink te verzachten. Een geluk bij een ongeluk, want we gaan volgend jaar zowel een Koningsnacht als een Koningsdag festival organiseren voor al onze liefste lieverds liefjes! Trots om ons nieuwe tweedaags festival aan te mogen kondigen; 𝗦𝗠È𝗥𝗥𝗜𝗚 𝗞𝗢𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦𝗗𝗔𝗚𝗘𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟮! 💕 💰 𝟮 𝗘𝗩𝗘𝗡𝗧𝗦 𝗩𝗘𝗨𝗥 𝗗’𝗡 𝗣𝗥𝗜𝗝𝗦 𝗩𝗔𝗡 𝗜𝗡𝗡𝗘! 💰 Iedereen die al een Koningsnacht ticket gekocht heeft krijgt een gratis kaartje voor de beide dagen van 𝗦𝗠È𝗥𝗥𝗜𝗚 𝗞𝗢𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦𝗗𝗔𝗚𝗘𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟮! Hoe mooi? Hoe fijn? Tickets worden automatisch omgezet naar beide festivaldagen volgend jaar! Wat een verrassing en wat een meevaller, niet waar? 🎉 🥳 𝗞𝗡𝗔𝗟𝗗𝗥𝗔𝗡𝗚? 𝗜𝗡𝗙𝗢 𝗩𝗢𝗟𝗚𝗧 𝗦𝗡𝗘𝗟! 🥳 Nog geen kaartje? Geen stress! De kaartverkoop voor 𝗦𝗠È𝗥𝗥𝗜𝗚 𝗞𝗢𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦𝗗𝗔𝗚𝗘𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟮 zal over een tijdje van start gaan. Hou ons in de gaten. 🍾
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ticketvragen

Dan kun je het best even contact opnemen met info@eventix.nl. Die zullen dan met je meekijken wat fout gaat.

Komt allemaal goed! Volg dit handige stappenplan en dan vind je de gekochte ticket(s) gemakkelijk terug in je mailbox.

https://custom.eventix.nl/search/search-tickets/

Dat mag, maar hoeft niet. Er staat altijd een QR code op de ticket die gescand kan worden. Zo zijn we een stukje bewust bezig met moeder aarde. :)

Nee, dan kun je lekker op je eigen gemak naar binnen. De ticketkoper krijgt alle tickets in een keer in de mail. Alleen nog even doorsturen dus!

Maar natuurlijk! Zo lang je geen refund hebt aangevraagd, zijn jouw tickets automatisch omgezet naar tickets voor de volgende editie.

Festival info

SMÈRRIG Zomerweekender zal dit jaar plaats vinden op 24 en 25 juli aan het Engelermeer. Een prachtige nieuwe locatie net buiten de stad Den Bosch.

Het Engelermeer ligt net buiten de stad Den Bosch en is dus goed te bereiken met de fiets en auto. Om gelijk op de juiste plek te komen, kun je het best navigeren naar:  Meerheuvelweg, ’s-Hertogenbosch.

Kom je met de auto? Vergeet dan niet een parkeerticket te kopen. Dit kan gemakkelijk via de ticketshop.

Toch liever een drankje drinken? Boek dan een retourtje voor de pendelbus. Zo kom jij zonder gedoe gemakkelijk van A naar B. De opstapplaatsen van de pendelbus volgen snel!

Tijdens SMÈRRIG Zomerweekender hanteren we de volgende openingstijden.

Zaterdag: 13:00 – 23:00

Zondag: 13:00 – 23:00

Dit jaar zullen er vier verschillende stages zijn, elk met zijn of haar eigen muzikale invulling. Hou onze kanalen in de gaten om er achter te komen welke muzikale concepten en artiesten aanwezig zullen zijn.

Yes, die zijn er! We zorgen er natuurlijk voor dat jij al je spullen veilig kan opbergen. De kluisjes kunnen gehuurd worden op het festivalterrein.

De minimale leeftijd van SMÈRRIG is 18 jaar. Je moet je kunnen legitimeren, dus vergeet geen geldig legitimatiebewijs; ID-kaart, paspoort en/of rijbewijs.

contact

nieuwsbrief