SMÈRRIG Halloween Festival

  • 00dagen
  • 00uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden
tickets-01

30/10/2021

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

line-up

SMÈRRIG Halloween Festival

SMÈRRIG HALLOWEEN FESTIVAL 2021 🎃
Ongelofelijk, fabuleus en ontzettend magisch. Wát een festival. Wat een sfeer en wat een mensen. Het mooiste indoorfestival ooit in Brabant. Dank jullie wel lieve meensen. ☺️ We pakken volgend jaar op zaterdag 30 oktober door. Nog enger, nog mooier, nog fijner, nog beter, nog SMÈRRIGer. Voor nu, even bijkomen, nagenieten en uitkijken naar onze volgende festivals. 💕
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ticketvragen

Dan kun je het best even contact opnemen met info@eventix.nl. Die zullen dan met je meekijken wat fout gaat.

Komt allemaal goed! Volg dit handige stappenplan en dan vind je de gekochte ticket(s) gemakkelijk terug in je mailbox.

https://custom.eventix.nl/search/search-tickets/

Dat mag, maar hoeft niet. Er staat altijd een QR code op de ticket die gescand kan worden. Zo zijn we een stukje bewust bezig met moeder aarde. :)

Nee, dan kun je lekker op je eigen gemak naar binnen. De ticketkoper krijgt alle tickets in een keer in de mail. Alleen nog even doorsturen dus!

Maar natuurlijk! Zo lang je geen refund hebt aangevraagd, zijn jouw tickets automatisch omgezet naar tickets voor de volgende editie.

Festival info

SMÈRRIG Zomerweekender zal dit jaar plaats vinden op 24 en 25 juli aan het Engelermeer. Een prachtige nieuwe locatie net buiten de stad Den Bosch.

Het Engelermeer ligt net buiten de stad Den Bosch en is dus goed te bereiken met de fiets en auto. Om gelijk op de juiste plek te komen, kun je het best navigeren naar:  Meerheuvelweg, ’s-Hertogenbosch.

Kom je met de auto? Vergeet dan niet een parkeerticket te kopen. Dit kan gemakkelijk via de ticketshop.

Toch liever een drankje drinken? Boek dan een retourtje voor de pendelbus. Zo kom jij zonder gedoe gemakkelijk van A naar B. De opstapplaatsen van de pendelbus volgen snel!

Tijdens SMÈRRIG Zomerweekender hanteren we de volgende openingstijden.

Zaterdag: 13:00 – 23:00

Zondag: 13:00 – 23:00

Dit jaar zullen er vier verschillende stages zijn, elk met zijn of haar eigen muzikale invulling. Hou onze kanalen in de gaten om er achter te komen welke muzikale concepten en artiesten aanwezig zullen zijn.

Yes, die zijn er! We zorgen er natuurlijk voor dat jij al je spullen veilig kan opbergen. De kluisjes kunnen gehuurd worden op het festivalterrein.

De minimale leeftijd van SMÈRRIG is 18 jaar. Je moet je kunnen legitimeren, dus vergeet geen geldig legitimatiebewijs; ID-kaart, paspoort en/of rijbewijs.

contact

nieuwsbrief